Välkommen till AW Att lyckas med kommunikation i Indien

4 mars, 2017

BBi är ledande inom interkulturell kommunikation i Norden. Vi är specialister inom interkulturellt ledarskap och arbetar med coachning för chefer och ledare som arbetar i internationella miljöer, svenskar som arbetar utomlands och utländska kollegor som arbetar i Sverige. Vi tränar bland annat ledningsgrupper i hur man hanterar och drar maximal nytta av en mångkulturell miljö.

Vi bjuder in till ett smakprov och visar varför det är viktigt att öka din kulturella kompetens (CQ) när du arbetar internationellt. Vi tar in både det svenska och det indiska perspektivet eftersom både självinsikt
och landsspecifik kunskap krävs för att förbättra din internationella kommunikation och därmed göra bättre affärer.

– Kulturchock Sverige/Indien – kommunicera rätt från början
– Hur är vi svenskar och hur uppfattas vi av indier?
– Hur bemöter du indier i affärssammanhang?
– Hur tolkar du indiers kroppsspråk? Varför vickar de t ex på huvudet?

Ökad interkulturell medvetenhet leder till bättre kommunikation, färre missförstånd och ökad effektivitet.

Vi har den senaste tiden genomfört flera välbesökta och uppskattade seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen på ett intressant seminarium med ett aktuellt tema där du även har möjlighet att nätverka med kollegor från andra intressanta företag.

 

Tid 30 Mars 16,30-18,00

Plats Gumshornsgatan 13

Vi bjuder på vin med tilltugg. Seminariet är kostnadsfritt och till för dig som arbetar med HR eller internationella team.

Anmäl dig via e-post till anna.falck@bbi.se

We are using cookies and analysis with tracking to ensure that we give you the best experience on our website. By using this site you are agreeing to the use of cookies.  Close